Hayırlı Ramazanlar
Yayınlanma :
05.08.2019 10:42
Güncelleme
: 05.08.2019 10:42
Sandık başına
Bu ay içerisinden önemli bir seçime gidiyoruz. Yeni sisteme geçeceğimiz bu seçimde her vatandaşın görevi olan oyunu kullanması için sandığa gitmesi gerektiğini unutmaması gerektiğini düşünüyorum. Belli olan milletvekili adayları çalışmalarına başladı. Kazananlara görevlerinde başarılar dilerim.
Turizmde 'Perge Yılı'
Antalya turizminde 2018'in 'Perge Yılı' ilan edilmesi nedeniyle Perge Antik Kenti'nde 'Yaza Merhaba' kokteyli düzenlendi. Geçen yıl 10 milyonun üzerinde turistin geldiği kentte sadece 60 bin kişinin ziyaret ettiği Perge'yi bu yıl en az 4 milyon kişinin ziyareti hedefleniyor. Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun fikri olarak ortaya çıkan ve Antalya Yüksek İstişare Konseyi'nce de kabul edilen her yıl tarihi bir değerin tema olarak belirlenmesi ve bu yıl ilk olarak 'Perge Yılı' ilan edilmesiyle ilgili Perge Antik Kenti'ne davet düzenlendi.
The Land of Legens yeni sezona hazır
Antalya'da, 1 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı olarak planlanan The Land Of Legends'in, hızlı trenler ve eğlence merkezinden oluşan ikinci etabı tamamlandı. Rixos Oteller Grubu Başkanı Fettah Tamince, toplam yatırımın 2 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. İkinci etabının açılışını Rixos Oteller Grubu Başkanı Fettah Tamince, kızı Zeynep Tamince ile yaptı.
ANTALYA’DA NELER OLDU…
Gelelim ay boyunca Antalya’da neler yaşandığına. Haziran sayısı için sizlere yine çok güzel bir dergi hazırladık.
Caz ve klasik müziğin dünyaca ünlü isimlerini Antalya’da buluşturan Akra Caz Festivali, Akra Barut Hotel’in açık hava alanında gerçekleşen konserlerle sanatseverleri bir araya getirdi. Antalya’da kulüp üyeleri ve taraftarlarla bir araya gelen Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç’a büyük sevgi gösterisi gerçekleşti. Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), geçtiğimiz günlerde geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli’nin 8'ncisi Akra Barut Hotel’de gerçekleştirildi. Türk Eczacılar Birliği Antalya Eczacı Odası, geçtiğimiz günlerde The Marmara Antalya Hotel'de düzenlenen gala yemeğinde bir araya geldi. Baltık ülkeleri; Estonya, Letonya ve Litvanya’nın bağımsızlıklarını kazanmalarının 100’üncü yılı, geçtiğimiz günlerde Limak Lara Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle kutlandı. Porsche’nin en beğenilen modellerinden biri olan Yeni Cayenne serisi, geçtiğimiz günlerde Başaran Otomotiv Showroom’unda tanıtıldı. Antalya Engelliler Sanat Evi tarafından sergilenen “Engelli Objektifinden Engelsiz Dünya” fotoğraf sergisi, geçtiğimiz günlerde Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı’nda açıldı. Türkiye’yi dünyanın gözünde bir gastronomi noktası olarak tanıtmayı amaçlayan Gastro Alaturka Antalya, Düden Park’ta açılışı gerçekleşti. Hülya Kılıç, geçtiğimiz günlerde 70 kişilik davetlinin katıldığı astroloji, astronomi ve mitoloji sunumunu Adonis Hotel’de gerçekleştirdi. Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından temsil edilen efsanevi İtalyan markası Maserati’nin Türkiye’deki dördüncü showroomu Antalya’da faaliyete başladı. İşadamı Murat Tanrıverdi ile Tasarımcı Mahinur Khderi, geçtiğimiz günlerde Arma Restauran’ta düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Bilem High Class Hotel’in sahibi Onur Bilem ile Şeyda Arızlar, hayatlarını birleştirdi. Aytoç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve B Business Hotel&SPA’nın yöneticisi Oktay Başaran’ın minik oğlu Poyraz, düzenlenen parti ile iki yaşına girdi. Antalya Olimpos Rotary Kulübü, geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 20’nci yılını Akra Barut Hotel’de düzenlenen organizasyon ile kutladı. Döşemealatı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), Arma Restaurant’ta düzenlediği iftar programında işadamlarını bir araya getirdi. Akdeniz akşamları yoğun programlara ev sahipliği yapıyor. Geceler yaza hızlı başladı.
Hepsi ve daha fazlası High Life’ın Haziran sayısında.
Şimdi sizi dergimizle baş başa bırakıyor, keyifli okumalar diliyorum…
Sevgiyle...
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: