Yaşasın Cumhuriyet
Yayınlanma :
18.11.2019 12:29
Güncelleme
: 18.11.2019 12:29
Antalya’da yıldızlı günler
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56'ncısını düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali yıldızları Antalyalılarla buluşturdu. Bir hafta boyunca bol yıldızlı günler yaşandı. Festival 10 bin kişilik spor salonundaki ödül töreniyle sona erdi. Festivalde bir hafta boyunca 66 film farklı kategorilerde yarıştı. Törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, festival coşkusunun bir hafta boyunca kentte hissedildiğini söyledi. ‘Öze Dönüş’ temasıyla işlenen festivalde sinemacıların desteğini hissettiklerini belirten Böcek, "Biz birlikte daha güçlüyüz, en güzelini birlikte yaparız. Altın Portakal'ı tarihine yakışır hale getirdik" dedi. Törenin en değerli ödülü 'En İyi Film' ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek açıkladı. Yönetmen Ali Özel'in ilk uzun metraj filmi ‘Bozkır’ bu ödülün sahibi oldu. Bozkır aynı zamanda aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
Raptor görücüye çıktı
Türkiye’deki üç satış noktasından biri olan FordStore / Bilaller’de dünya ile aynı anda satışına başlanmış olan Yeni Ford Ranger Raptor, Nasuh Mahruki’nin katılımıyla tüm Ford Ranger tutkunlarına tanıtıldı. Avrupa’nın en çok satan pick-up modelinin en güçlü ve yüksek performanslı versiyonu olan yeni Ford Ranger Raptor gerçek off-road pick-up performansını Türkiye’ye getirdi. Ford F-150 Raptor ilham alınarak geliştirilen yeni Ranger Raptor agresif ve dinamik bir tasarımla dikkat çekerken canlı renkler bu agresif ve dinamik görünümü tamamlıyor.
ANTALYA’DA NELER OLDU…
Gelelim ay boyunca Antalya’da neler yaşandığına. Kasım sayısı için sizlere yine çok güzel bir dergi hazırladık.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Birlikte Okuyoruz’ sloganıyla düzenlenen Antalya Kitap Fuarı 10’uncu kez kapılarını açtı. Cam Piramit’te 150 yayın evi ve 205 yazarın katılımıyla gerçekleşti. Elma Şekeri Gündüz Bakım Evi Lara Şubesi geçtiğimiz hafta sonu Güzeloluk Mahallesi’nde bulunan Yalı Caddesi üzerindeki bir restoranda kahvaltı düzenledi. Dr. Figen Health&Beauty Kliniği geçtiğimiz günlerde siyaset ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı törenle yeni ofisini açtı. Antalya Kaleiçi’ndeki Yenikapı Sokak’ta bulunan Lavin Otel ve Meyhanesi hem 4.yılını kutladı hem de yeni sezona merhaba dedi. Motor tutkunları Altay Ticaret bünyesindeki Padok Cafe’de bir araya geldiler. Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen ve 250 bin ziyaretçi hedefiyle açılan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i 5 günde 276 bin 288 kişi ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, fuara ilgi gösteren katılımcı ve ziyaretçilere teşekkür etti. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB), Akdeniz Bölge Temsil Kurulu yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açtı. Antalya Mimarlar Odası yöneticileri, Mimarlar Haftası etkinlikleri kapsamında meslektaşlarıyla Akra Hotel’de bir araya geldi.
Hepsi ve daha fazlası High Life’ın Kasım sayısında.
Şimdi sizi dergimizle baş başa bırakıyor, keyifli okumalar diliyorum…
Sevgiyle...
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: